BODY

Bodyshock
 

Bodyshock in combinatie met SlimLine: meer info >

 

Bodyshock Total reducer

Dagcrème om het gegenereerde lichaamsvetniveau te voorkomen, te vertragen en te onderhouden. Het gebruik van dit product in combinatie met de professionele bodyshockbehandeling wordt aanbevolen. Vermindert het vetweefsel en sinaasappelhuid. Bevordert de microcirculatie en verhindert vochtophoping.

Voordelen:

 • Verbetert de elasticiteit, de tonus en de stevigheid

 • Stimuleert het weefsel

 • Helpt het vetweefsel en cellulites te verminderen

Bodyshock Local Reducer

Verhindert de plaatselijke vetophoping bij de probleemzones ( dijen, heupen en armen).

Voordelen:

 • Helpt het verminderen van de vet knobbeltjes bij de probleemzones

 • Helpt het verkrijgen van een egale en zachte huid

 • Helpt bij het herdefiniëren van het silhouet Inhoud:

Bodyshock NIght reducer

Nachtcrème voor het verminderen van plaatselijke vetophopingen en voor het vergemakkelijken van de afvoer van overtollig vocht. Het gebruik van dit product in combinatie met de professionele bodyshock behandeling wordt aanbevolen.

Bodyshock Push-up

Verstevigende crème voor de borsten en billen, speciaal ontwikkeld om de weefsels te herstellen die in de loop der tijd minder elastisch en strak zijn geworden, de belangrijkste oorzaak van verslapping wordt behandeld. De verstevigende, tonifiërende en spannende actieve ingrediënten van bodyshock push-up werken in synergie met de professionele behandeling om de stevigheid en turgescentie van de behandelde gebieden te herstellen. 93% van de proefpersonen zag een verbetering van hun huid na het aanbrengen van bodyshock push-up. De stevigheid van het weefsel neemt na 15 dagen gebruik toe tot 25%. Weefsel dat 18% meer gehydrateerd en gevoed is na slechts 15 dagen gebruik.

Bodyshock Reduce & Go

Schudden, aanbrengen & gaan. Spray voor lokale cellulitisbehandeling. Helpt voor het verminderen van taille-, buik-, dij- en heup afmetingen.

Bodyshock Reducer Pills

Krachtige vetverbrander en detox. Vermindert vet en vochtophoping. Geeft een egale en strakke huid. Gaat van binnenuit het organisme helpen om het vetweefsel te gaan aanpakken.

Voordelen:

 • Gaat vochtophoping tegen.

 • Verhindert de groei van de vetcellen

 • Helpt het verkrijgen van een gladde huid.

Bodyshock Slip-up! Reducer

Drinkbare ampullen die het vetweefsel van binnenuit zullen aanpakken. Korte & krachtige 14-dagen kuur. Detecteert & elimineert gelokaliseerd vet. Werkt van binnenuit het organisme bij het aanpakken van het vetweefsel en het verminderen van zijn doorlaatbaarheid.

Voordelen :

 • Verhindert de groei van de adipocyten

 • Helpt het verkrijgen van een gladde huid.

Gascontrol Artichoke Extract

Dieetsupplement die de vertering van vetten verbetert alsook het verwijderen van vastgehouden vloeistoffen en vetten (reinigende werking). Bestrijden en voorkomen van vochtretentie, vetophoping of een opgeblazen gevoel én het helpen verminderen van cholesterol. Bestrijdt indigestie, krampen, misselijkheid en een opgeblazen gevoel.

Gascontrole L-Carnitine

Dieetsupplement dat vetzuren omzet in energie om zo het afvallen te bespoedigen, afdrijven van vet. Gaat het hongergevoel tegen en helpt de spiertonus te verbeteren.

Please reload